Átverik a nézőket az X-Faktorral? Korábban együtt dolgozott Zámbó Krisztián és az egyik mentor

X-Faktor Zámbó Krisztián Malek Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban kiderült, Malek Miklós írta Zámbó Krisztián első dalát!

Amikor a napokban Zámbó Krisztián az X-Faktor válogatóján kilépett a mentorok elé, az ítészek alig ismerték meg Zámbó Jimmy fiát. Geszti Péter még azt is megkérdezte, a fiatalember vajon valóban abból a Zámbó famíliából származik-e, ahonnan a "Király", mire az énekes természetesen igennel felelt. Malek Miklósnak azonban pontosan tudnia kellett, ki ez a srác, hiszen korábban dolgoztak együtt.

"Sok gondolat van a fejemben, ha valaki tudja, milyen egy híres hozzátartozó árnyékában élni, az én vagyok. Pontosan tudom, milyen, ha ahhoz mérnek, aki nem te vagy, hanem a családod. Annyi tanácsot hadd adjak neked, hogy nem kell neked máshoz hasonlítani, találd meg a saját utadat, az teljesen rendben lesz" - mondta Krisztiánnak az X-Faktor legifjabb mentora. Ez azonban kissé érdekes, hiszen épp Miklós volt az, akinek a segítségével elindult a saját útján az énekes. A Blikk kiderítette, hogy Malek a fiú első, 2009-es slágerének a szerzője, sőt producere is.

Az Ő is gondol rám című dalról készült, az Országos Széchenyi Könyvtárban fellelhető leírás is bizonyítékul szolgál erre, amelyben szintén fel van tüntetve ifjabb Malek Miklós mint szerző. A Szerelem angyala címet viselő album dalait részben Budapesten, részben pedig Los Angelesben rögzítették, márpedig ebben a városban lakik az X-Faktor ítésze is - írja a Blikk. "A lemezkiadómmal volt Miklós kapcsolatban, én sosem találkoztam vele személyesen a válogató előtt. A kiadó vezetői jelezték nekem, hogy vannak jó dalai, ezek közül az egyiket nekem szánják. Eleinte úgy éreztem, a stílus nem igazán az enyém. Aztán hallottam, ki Malek, utánanéztem, kiknek írt már dalokat, slágereket, és eldöntöttem, én is feléneklem az egyik szerzeményét. Ezután küldtük ki neki az anyagot Los Angelesbe utómunkára. Az biztos tehát, hogy a hangomat már hallotta, ismerte, de más kapcsolat nem volt közöttünk" - mesélte Zámbó Krisztián.

"Nincs szó erről, egy tízmilliós országban elkerülhetetlenek az ilyen összefonódások, ráadásul Miklós hosszú ideje az Egyesült Államokban él, világsztárok mellett több száz előadóval dolgozik együtt. Éppen ezért nem mindig tudja, kinek írt dalt, többnyire nem is találkozik azokkal, akik később eléneklik a számait" - nyilatkozta a műsor főszerkesztője, Schiwert-Takács László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.