Rehabilitáción kezelik az énekesnőt - Teljesen kiborult a férje miatt

LeAnn Rimes rehabilitáció Eddie Cibrian megcsalás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
LeAnn Rimes teljesen kiborult az utóbbi időben, ezért jelenleg egy klinikán próbál felépülni.

Pár nappal a harmincadik születésnapja után a countryénekesnő bevonult egy klinikára, ahol megtanulja, hogyan kezeljen bizonyos szituációkat. A sztár ugyanis mostanában nincs túl jól, mert éjjel-nappal attól retteg, hogy a férje, Eddie Cibrian megcsalja őt. LeAnn nem véletlenül aggódik: évekkel ezelőtt mindketten házasok voltak, amikor megismerkedtek, Eddie pedig LeAnn miatt hagyta el a nejét. Azóta persze összeházasodtak, de LeAnn fél attól, hogy Eddie újra felrúgna egy házasságot, ha beleszeret valakibe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"LeAnn azóta bizonytalan, mióta először randizott Eddie-vel. Ideges attól, hogy az újságokban mindig gaz csábítóként emlegetik, és attól is retteg, hogy a férje megcsalja. Egy ördögi körbe került, amire most talán ez a rehabilitáció a gyógyír" - vallotta a lány egy ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.