elnökválasztás Obama elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első látásra úgy tűnik, bajban van Barack Obama.

Szerencsére azonban szó sincs erőszakról, a képen látható úriember ugyanis az elnök hasonmása, Reggie Brown. Ő és Mitt Romney hasonmása, Mike Cote csak imitálják, hogy az elnök fején széttörtek egy üveget, az egész show pedig a közelgő választások miatt készült.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Megkapta csillagát Ellen DeGenereshttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120905-megkapta-csillagat-ellen-degeneres-televizios-szemelyiseg.htmlKeira és Jude együtthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120905-keira-knightley-es-jude-law-egyutt-az-anna-karenina-cimu.htmlSzobor a riói partokonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120904-szobor-a-rioi-partokon.htmlVilmos és Kate egy hullámhosszonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120830-vilmos-es-kate-egy-hullamhosszon.htmlMasszázsmániahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120830-guinness-thai-masszazs-rekord-bangkokban.htmlEz ám a teniszütőhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120830-ez-am-a-teniszuto.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.