Készülnek a botrányra? Férfival kerül intim viszonyba Stohl András

színpad melegek színdarab Kulka János színház László Zsolt Stohl András botrány Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Andrásnak nagyon sok meleg barátja van, volt, aki szerelmes lett belé, de mindig hárította a közeledésüket. A színész most László Zsolttal került intim viszonyba - természetesen csak a színpadon - írja a Borsonline.

A Nemzeti Színház szeptember végén mutatja be az Angyalok Amerikában című darabot. A cím ismerős lehet, hiszen 2003-ban ezzel a címmel mutatták be azt az amerikai minisorozatot, amelyben olyan nagy filmsztárok szerepeltek, mint Al Pacino vagy Meryl Streep. A Nemzeti színre viszi a történetet, amelyben a főszerepeket Kulka János, Stohl András, László Zsolt, Alföldi Róbert és Udvaros Dorottya alakítja. A Borsonline szerint nem kizárt, hogy a színpadon is lesz erotika - ahogy a filmben is volt.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

A bulvárlap idéz Stohl András könyvéből, amelyben a melegekkel való viszonyáról is ír: "Nincs bennem homoszexuális hajlam, általában mégis szeretnek a melegek. Nekik tetsző szépfiú voltam a főiskolán, de senki nem fogta meg a seggemet. Nagyon sok meleg barátom van. Én is nagyon szeretem őket. Ki is állnak értem bármikor. Kiváló társaság az övék, jó vacsorapartnerek, nagyokat lehet velük beszélgetni. Sok meleg kollégám van a színészek és a kiszolgálószemélyzet közül is. Az soha nem fordult elő, hogy ajánlatot kaptam, de az igen, hogy egy férfi szerelmes lett belém. Még főiskolás voltam. Egy rendező volt, egészen kiválókat beszélgettem vele, de az érzelmeit azonnal hárítottam..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.