61 évesen is levetkőzne, és megmutatná új melleit Cicciolina

Husika kampány pornó szexi választások parlament vetkőzés mellplasztika Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicciolina úgy érzi, jobban néz ki most, mint valaha, ezért üzeni a magyar Playboy vezetőségének: szívesen ledobja a ruháit!

"Nagyon szép a cicim, nemrégiben megcsináltattam, sokat úszom, és tornázom is. Büszke vagyok a testemre. Ha Pamela Anders­on 45 évesen levetkőzhetett, akkor én miért nem?" - tette fel a költői kérdést Husika.

Fotó: Zana Krisztián
Fotó: Zana Krisztián

Az egykori pornócsillag úgy véli, remek fizikai és szellemi állapotban van, olyannyira, hogy eltökélte: feltámasztja politikai pályafutását, és indul a közelgő olasz választásokon.

"Pártot alapítottunk Demokrácia, Természet, Szeretet néven, és én lettem a presidente" - nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek Cicciolina, aki amolyan itáliai Robin Hoodként a szegényeket kívánja felkarolni. Csupa dolgozó, bérből és fizetésből élő egyszerű ember alkotja a párt tagságát.



"Hogy vetkőzök-e a kampányban? Ugyan már! A cicim mutogatásától még nem megy feljebb a GDP, és nem csökken a munkanélküliség. Szeretnék bejutni a parlamentbe, mert ha a törvényhozáson kívül politizál az ember, akkor senki sem figyel rá. Szívesen lennék például környezetvédelmi vagy turisztikai miniszter. Bármerre járok a világon, engem még a macskák is felismernek! Magyarországnak is jobban ki kellett volna használnia a bennem rejlő turisztikai lehetőségeket" - vélte a művésznő.

Staller Ilona 1987 és 1991 között már tagja volt az olasz parlamentnek. Akkor azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy szexet ajánlott Szaddám Huszeinnek, ha az cserébe felhagy Kuvait megszállásával. Azt mondja, most egyik politikusnak sem kínál erotikus örömöket, inkább a szegények gondjain segítene. "Hangosbeszélővel járom majd az utcákat, kampányolok teljes mellbedobással" - adott kapaszkodót a vizuális típusoknak.

A pártban jelentős szerepet vállal Luca di Carlo ügyvéd, Cicciolina 25 évvel fiatalabb kedvese is. Felröppent, hogy ők ketten összekötik az életüket. "Nem megyek férjhez. Minden szép, minden jó így is" - mondta a még mindig szexis díva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.