Hihetetlen! 30 éve elveszett barátnőjére bukkant rá az ismert műsorvezető

Szerbia külföld barát iskola háború osztálytalálkozó Facebook App Center Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook segítségével találta meg 30 éve elveszett barátnőjét Jaksity Kata.

30 éve elveszettnek hitt belgrádi barátnőjét találta meg a legnagyobb közösségi oldal segítségével Jaksity Kata, aki azonnal felvette a kapcsolatot a lánnyal, majd számos más, egykor szívéhez közel álló ismerősével.

Fotó: Marton Bálint
Fotó: Marton Bálint

"Két éve egy távoli ismerősöm rám talált a legnagyobb közösségi oldalon keresztül és akkor ütött szöget a fejembe, hogy talán így én is végre rátalálhatok 30 éve nem látott barátaimra. Azonnal rákerestem gyermekkori legjobb barátnőmre, Milenára, és meg is találtam őt. Szinte hihetetlen, de két hét múlva már osztálytalálkozón ültem, és néhány óra elteltével újra szerbül beszélgettem a volt osztálytársakkal" - mondta el a Life.hu-nak az ATV népszerű műsorvezetője, aki gyermekkorát Belgrádban töltötte, és itt kezdte el az általános iskolát is.

"Édesapám diplomataként dolgozott és ötéves megbízatást kapott Belgrádba, így kerültem oda. Amikor a megbízatása lejárt és hazaköltöztünk, még egy ideig tartottam az ottani barátaimmal a kapcsolatot, de miután kitört a háború, elvesztettük egymást. Azt sem tudtam, hogy a volt osztálytársaim élnek-e" - emlékszik vissza Kata, aki az azóta eltelt évek során többször gondolt rá, hogy valamilyen módon felkutatja régi barátait. A közösségi oldal segítségével most nem csupán rálelt a barátaira, de újra napi kapcsolatba került velük. "Milena nemrég jelezte, hogy Magyarországra jön. Természetesen azonnal szabaddá tettem magam, hogy találkozhassunk. Hatalmas öröm, hogy újra jelen lehetünk egymás életében."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.