"Az állatok is jönnek" - Keresztes Ildikót mostanában körülzsongják a férfiak

Videolife X-Faktor párkapcsolat mentor szerelem Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak az X-Faktor összefoglalókból derül ki az, hogy Keresztes Ildikót mostanában körülzsongják a férfiak. Az énekesnő jól érzi magát a bőrében, de mint mondja, mindig is el volt kényeztetve ebből a szempontból.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=PtihtVjkxa3sDIK5
Erdélyi Mónika több kilótól megszabadulva, topformában tér visszahttp://www.life.hu/legykepben/20120913-monika-lefogyott-de-meg-4-kilotol-szabadulna-joshi-megjosolta-a.html"A lányom más" - A TV2 sztárja félti lányát a megkülönböztetéstőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120912-gombos-edina-kislanya-miranda-masmint-a-tobbi-gyerek-megkulonboztetestol-feltik.htmlElkapta a hév Tóth Gabit, a színpadon esett neki szerelménekhttp://www.life.hu/legykepben/20120913-toth-gabi-enekesno-koncert-szinpadon-kapta-el-a-hev-es.htmlLetartóztatták a Magyarországon is forgatott világsztárthttp://www.life.hu/legykepben/20120913-michael-madsen-szineszt-a-kill-bill-filmek-sztarjat-letartoztattak.htmlNem az apa nevét kapja az RTL Klub műsorvezetőjének születendő fiahttp://www.life.hu/legykepben/20120912-dombovari-vanda-szuletendo-kisfia-edesapja-keresznevet-nem-viseli-gergonek-hivjak.htmlBiztosan bővül a család! Katalin hercegnő egyértelmű célzást tett a terhességrehttp://www.life.hu/legykepben/20120913-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-terhes-mert-pezsgo-helyett-vizzel.html4000 forint egy kóláért? - Káprázatos luxusban lépett fel a magyar művészhttp://www.life.hu/legykepben/20120911-edvin-marton-hegedumuvesz-luxusban-hegedult-andrea-bocelli-porto-cervoban-orosz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.