Lilu rockkal vigasztalódik

gond műsorvezető vigasz baj Való Világ rockzene Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajátos kapcsolata van Lilunak, az RTL Klub műsorvezetőjének a rockzenével. A ValóVilág egykori háziasszonya tiniként igazi rocker volt, felnőttként pedig a rockzenéhez fordul, ha bármi gondja-baja akad az életben, és vigasztalásra szorul. 


Számára a zenének gyógyító ereje van. Egy-egy élő adás előtt is a zene segítségével hangolódik rá a műsorkezdésre.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"A legelső szám, amire gyerekkoromból emlékszem a Házibuli című film zenéje volt, de igazából mindig is a rockzenét szerettem. Tinikoromban, ha rosszkedvem volt, Metallicát hallgattam, az egyik kedvencem a Nothing Else Matters volt. Amikor bekerültem a VV3-ba, adások előtt Christina Aguilerától a Stronger adott erőt, mielőtt kiléptem a kamerák elé" - meséli a tévés. A jelek szerint kisfia is örökölte tőle a zene szeretetét, hiszen Dávid bár még csak hároméves, máris vannak kedvenc nótái. "Dávid folyton Pink Get the Party Started dalát énekelgeti" - árulta el Lilu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.