Bombát talált a kertjében az ismert magyar énekesnő

bomba hatástalanítás Marót Viktória világháborús bomba világháború kert énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem gondolta volna Marót Viki, hogy a házfelújításuk során hirtelen veszélybe kerül gyermeke élete. Pedig ez történt. Az énekesnő háza kertjében ugyanis második világháborús bombára bukkant.

Bár kétség sem fér hozzá, hogy az énekesnő bomba formában van, most mégsem emiatt, hanem egy váratlan esemény okán emlegetik őt a bomba nőként. "Épp felújítottuk a házunkat, amikor a telkünk földjéből előkerült egy második világháborús gránát. Halálra rémültünk, hiszen éppen ott volt a kisfiam Ádám is és akár őt is veszélyeztethette volna a rozsdás maradvány" - emlékszik vissza az énekesnő, aki azonnal hívta a rendőrséget. Amint a szakemberek megérkeztek, a környéket lezárták, majd hatástalanítás után a bombát elszállították.

Forrás: Marót Viki
Forrás: Marót Viki

Az énekesnő így most már reméli, hogy családja biztonságban van, és nem fenyegeti őket további veszély. Novai Gábor, a Marót Viki és a nova kultúr zenekar fontembere úgy gondolja ez a történet biztos, hogy megihleti az együttest és írnak róla egy rock&roll slágert "Bomba nő a kertemben" címmel.

Jöhet a második gyerek - Meglepő bejelentést tett a magyar sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20120917-balassy-betti-es-varga-feri-ujabb-gyerekra-vagyik-kislanyuk-roza.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.