150 000 forintos büntetést kapott a Való Világ sztárja

VV Fecó tévedés büntetés NAV hőség munka dinnye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Feco elárulta a Life.hu -nak, hogy megkapta súlyos büntetését a nyári hibás számlaadást követően. Fecóra a NAV emberei csaptak le Pécsett dinnyeárulás közben.

Fecó még a júliusi hőségben rossz dátumot írt az egyik nyugtára, ezért megbüntették a NAV emberei. A dolog pikantériája, hogy az adóellenőrök a büntetést tartalmazó jegyzőkönyvet dátumozták el, ők július közepén már augusztusban jártak. Mindez nem számított, Fecó a napokban megkapta súlyos büntetését tévedése miatt.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"150 000 forint büntetést szabtak ki rám. Bár belátom, hogy hibáztam, fellebbezést írtam, kértem a büntetés csökkentését. Nem fordultam ügyvédhez, csak bementem az adóhivatalba, ahol nagyon segítőkészek voltak velem, mondták hogy mit kell írni. Sajnálom, hogy becsúszott ez a hiba, de egész nyáron a hőségben kínáltam a portékámat, majd éjjel mentem dinnyét szedni a földekre. Fáradt voltam, nem figyeltem eléggé mindenre. Nem gazdagodtunk meg a nyári gürcöléstől, épphogy csak 50 forintot kerestem egy dinnyén. Ez a szerencsétlen ügylet is hozzájárult ahhoz, hogy október elején inkább Angliában próbálok szerencsét, ott, aki dolgozik előrébb is jut, itthon viszont minden hiába, hiszen a szegény embert az ág is húzza, meg a NAV" - mondta a valóságshow hős, aki naponta 5-6 órában tanulja már az angolt.

VV Cristofel: "Alekosztól abszolút be vagyok sz...va"http://www.life.hu/legykepben/20120917-vv-cristofel-es-alekosz-hajdu-peter-frizbijeben-alazta-egymast-es.htmlLilu rockkal vigasztalódikhttp://www.life.hu/legykepben/20120914-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-rockzenevel-vigasztalodik-hangolodik-a-musorkezdesre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.