Családi tragédia! Kutyájukat mentve fulladt meg a fiatal sportoló és két családtagja

halál rögbi kutya sportoló család tragédia fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házi kedvencük kimentése közben vesztette életét egy tehéntrágyával teli emésztőgödörben egy brit család három tagja.

A család egyik elhunyt tagja Nevin Spence brit rögbijátékos, aki a sportág nagy reménysége volt. A Spence család tragédiája a hét végén történt, amikor tanyájukon a kutya beleesett az emésztőbe. Az apa azonnal utánaugrott, de nem tudott kimászni, és a mérgező trágya a mélybe húzta. Ekkor ugrott utána a három gyermeke - Nevin, a bátyja, Graham és lánytestvérük, Emma -, ám őket is hamarosan elnyelte a sűrű anyag, amelyből képtelenek voltak kikecmeregni.

Northfoto
Northfoto

Nevin Spence


A segítségükre siető szomszédok végül a tűzoltókat hívták, akik kiemelték a mérgező gázoktól már eszméletlen családot. Az apa és Nevin a helyszínen, bátyja a kórházba szállítás után hunyt el, míg a lánytestvért, Emmát most is életveszélyes állapotban ápolják.
Az állati ürüléket trágyává érlelő emésztőaknákban a lebomlás során mérges gázok, többek közt hidrogén-szulfát és ammónia keletkezik, ennek a hosszan tartó belélegzése vezethetett végül a három férfi halálához.

Forrás Blikk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.