Rettenetesen hiányzik az énekesnek a fiatalon elhunyt nevelt fia

halál Usher temetés vallomás felügyelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Ushert és volt feleségét nyáron hatalmas tragédia érte, amikor egy jet ski balesetben végzetes sérülést szerzett, majd elhunyt az asszony korábbi kapcsolatából született fia, Kile, akit közösen neveltek. Usher azóta nem beszélt a veszteségről, most először Oprah Winfrey-nek árulta el érzéseit.

"Hihetetlenül hiányzik a nevelt fiam. Rengeteg időt töltöttünk együtt, főztünk, nevettünk, énekeltünk. Hihetetlen jókedvű fiú volt, és nagyon rossz, hogy már nincs velünk" - fakadt ki a 33 éves Usher, aki elárulta, hogy rendkívül bántotta, amikor megvádolták azzal, hogy nem vett részt a fiú temetésén.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Természetesen ott voltam a temetésen, sőt a hamvasztáson is" - szögezte le a színész-énekes, aki nem sokkal Kile halála után visszatért a bíróságra, hogy volt feleségével, Tamekával küzdjön meg közös gyermekeik, a 4 éves Usher V. és a 3 éves Naviyd felügyeleti jogaiért. A bíróság végül neki ítélte a két kicsit. "Amikor megszülettek a gyermekeim, ráébredtem, hogy én azért élek, hogy nekik mindent megadjak, őket boldoggá tegyem. Nem Kile halála, hanem ezek az apai érzések késztettek arra, hogy magamhoz vegyem a kicsiket."

Saját fia előtt titkolta múltját a Heti hetes sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-verebes-istvan-titkolta-fia-elott-hogy-rossz-tanulo-volt.htmlMég csak most szülte meg közös gyermeküket, máris válik! - Szakított Selma Blair és párjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-selma-blair-a-hellboy-szinesznoje-3-ev-utan-szakitott-gyermeke.htmlSokkoló! Bedrogozva vezetett a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-amanda-bynes-szineszno-bedrogozva-vezet-valoszinuleg-bortonbe-kerul.htmlHalálra rémült az ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120911-d-toth-kriszta-az-mtva-musorvezetoje-halalra-remult-forgatas-kozben.htmlLiptai Claudiát letaszítják trónjáról - Már érződik az összhang a két új műsorvezető közötthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110912-osszeeskuvok-peller-mariann-es-tilla-vezetik-az-uj-tv2-valosagshowt.htmlMadonna beszólt Lady Gagának - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110909-madonna-beszolt-lady-gaganak-ertektelen-es-feluletes-amit-csinal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.