Csúnya férfira vágyik a népszerű magyar énekesnő

betegség Zalatnay Sarolta implantátum pénz szerelem mellműtét kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő több műtéten is átesett az elmúlt hónapokban, aminek köszönhetően sikerült végleg lezárnia sötét korszakát. Már csak a nagy Ő hiányzik a boldogságához.

Cini a reggeli Mokkában bevallotta, hogy boldogsága akkor lenne teljes, ha igazi társra lelne egy férfi személyében, aki gondoskodik róla, és akivel romantikázhat. Nem bánja, ha csúnya, ha nincs pénze, csak szeresse őt.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Zalatnay búcsút intett legjellemzőbb ismertetőjének és egy négyórás operáció alkalmával megszabadult hatalmas melleitől. Kiderült, hogy ő maga sose szerette nagy kebleit, csak volt férje kedvéért feküdt kés alá. Amikor azonban véget ért a kapcsolat, Cini a súlyos tehertől is szabadulni akart. Az implantátumok ugyanis megnehezítették az életét, mind fizikailag, mind pedig lelkileg, ami által gátlásossá vált a színpadon.



A műtétnek és fogyókúrájának köszönhetően 10 kilótól szabadult meg, ami igazán boldoggá tette mindaddig, amíg ki nem derült, hogy újra műtőasztalra kell feküdnie. Hosszas vizsgálatok után az orvosok egy gócot találtak Zalatnay arcában, ami nem kevés kellemetlenséget okozott számára, kezdve a hajhullástól, a fejfájáson át egészen az orrdugulásig.
Az újabb beavatkozás sikerrel járt, az énekesnő állapota pedig szépen javul. Hálás azért, amiért egészséges és 22 éves lányára is büszke, aki végig mellette állt a nehéz időkben.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.