Szörnyen szenvedett Budapesten a magyar tévés férje

szenvedély szenvedés szerelem Novodomszky Éva idegen nyelv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszenvedett a boldogságért Novodomszky Éva olasz származású férje. Salvo bevallotta: hihetetlenül nehéz volt számára, amikor Budapestre költözött és egyetlen szót sem értett mindabból, amit körülötte beszéltek.

Csak a szerelem tartotta a lelket Novodomszky Éva párjában, amikor Magyarországra költözve ráébredt, mennyire idegenül érzi magát hazánkban. "Szörnyű volt, elhangzott valami poén, mindenki nevetett, és én nem értettem semmit" - mesélt a DTK Show felvételén a ma már magyarul is remekül beszélő és saját olasz éttermét vezető Salvo, aki anno vehemens udvarlásával vette le lábáról a nagylelkűségéről híres Novodomszky Évát. "Ő volt az, aki a maga bulldózer stílusában le tudta bontani azt a falat, amelyet magam köré építettem" - vallotta be a műsorvezető, hogyan esett viharos gyorsasággal szerelembe szicíliai nyaralása utolsó két napja alatt.

Forrás: MTVA
Forrás: MTVA



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.