megsegítés kutya jótékonyság énekesnő fellépés Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megtudta, hogy Amerikába utazása előtt még egy utolsó sokk érte a Megasztár fiatal énekesét.

A hétvégi jótékonysági koncerten, amelyet a gazdátlan és sérült kutyák megsegítésére szervezett a Vigyél Haza alapítvány, a szerény Radics Gigi volt az egyik sztárfellépő. A jelenlévő állatbarát és segítőkész tévések a tinisztár személyre szóló aláírásával szerették volna meglepni csemetéiket, akik nem tudtak eljönni az esti segélykoncertre.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

A Megasztár győztese nagyon meglepődött, amikor felfedezte az autogramot kérők sorában a legismertebb TV2-s arcokat, Azurák Csabát és Demcsák Zsuzsát is. Azt pedig kifejezetten megtiszteltetésnek vette, hogy még Zorán is beszerzett tőle egy dedikált fotót.

"Meglepetésnek szántam a lányoknak az aláírást, Gigi volt a kedvencük, neki szurkoltak végig a Megasztárban. Hanna és Zsófi pont abban a korban van, hogy táncolnak, pörögnek, produkálják magukat. Eddig csak a rajzfilmfigurák iránt lelkesedtek, most már a fiatal, tehetséges és nagyon szerény énekesnő is a kedvenceik közé tartozik. Nagyon örültek a névre szóló dedikált fotónak" - árulta el Azurák Csaba a Life. hu-nak.

Újabb sztárbaba érkezik - Shakira terheshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-gyermeket-varnak.htmlSzenvedélybeteg lett a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120919-vv-gigi-szenvedelybeteg-facebook-fuggo-lett-miota-itthobn-van-orakat.htmlMadonna megkedvelte riválisát - hamarosan egy színpadon a pop két királynőjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-madonna-es-lady-gaga-megkedvelte-egymast-egyutt-lep-szinpadra-a.htmlVallott a műsorvezető: "A szerelem számomra csak barátság extrákkal"http://www.life.hu/legykepben/20120918-muller-attila-musorvezeto-viasat3-fatylat-ra-musorban-elarulta-a-szerelem.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.