családalapítás Vastag Csaba család karrier sztár énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megtudta: Vastag Csaba nem vágyik gyerekre. Annak ellenére, hogy az X-Faktor győztese egykor sok utódról álmodott, most a karrierje sokkal inkább izgatja, mint a családalapítás.

Vastag Csaba a legnagyobb közösségi oldalon egy rajongója kérdésére válaszolva szólta el magát, amikor leszögezte, ő bizony egyelőre nem vágyik gyerekre. Arra a kérdésre, hogy vannak-e családalapítási tervei, azt válaszolta: "Családalapítás egyelőre nem, pedig régen mindig azt mondtam, hogy nagyon sok gyereket szeretnék." Az X-Faktor győztese azt is egyértelművé tette, hogy a karrierje sokkal előre valóbb most számára, mint a magánélete. "A mostani céljaink rövidtávúak, az új lemezt szeretnénk befejezni"-, szögezte le Csaba.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

3 millió dollárt örökölt Dennis Hopper 9 éves lányahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-dennis-hopper-szinesz-9-eves-lanya-galen-grier-3.htmlSzörnyen szenvedett Budapesten a magyar tévés férjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-novodomszky-eva-musorvezeto-ferje-szenvedett-budapestre-koltozesekor-nem-ertett-egy.htmlÚjabb sztárbaba érkezik - Shakira terheshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-gyermeket-varnak.htmlLebuktak! Egy titokzatos nővel randizott Jim Carreyhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-jim-carrey-amerikai-szinesz-titokzatos-novel-randevuzik-malibu-partjan.htmlSzexvideó is készült Kate Middletonról?http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120919-kate-middleton-vilmos-herceg-felesege-ujabb-botranyos-fotok-es-szex.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.