Szerda este született meg a 2010-es X-Faktor dobogósának gyermeke, akinek a nevét egyelőre nem árulták el.

"Kettő kiló nyolcvan deka és gyönyörű szőke haja van. Nagyon büszke vagyok rá!" - ujjongott önfeledten az újdonsült apuka. "Szerda este kilenc óra körül született meg, végig ott voltam mellette a legfontosabb pillanatoknál. Sokkal nehezebben viseltem az utolsó órákat, mint azt előtte sejtettem. Az tartotta bennem a lelket, hogy már iszonyúan vártuk, hogy meglássuk a legnagyobb boldogságunkat. Ott volt velünk a feleségem családja is" - nyilatkozta a Blikknek az énekes.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Először én öltöztettem fel, én adtam rá a ruhácskáját. Sőt többször is a kezemben tartottam őt, nagyon kis törékeny. Sokan mesélték, hogy amikor megszületik az ember gyermeke, még fel sem fogja, hogy milyen csoda történt az életében. Egyelőre én sem tudom, csak érzem, hogy mennyire szeretem őt már most. Rettentően örülök, és tudom, hogy most hihetetlenül meg fog változni az életem" - tette hozzá a kaposvári híresség.

Ikrekkel terhes Kate Middleton!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-kate-middleton-angol-hercegno-ikreket-var-botrany-tort-ki-a.html Megdöbbentő bejelentést tett a Való Világ sztárja - Erre senki se számított!http://www.life.hu/legykepben/20120921-megdobbento-bejelentest-tett-a-valo-vilag-sztarja-vv-gigi-aki.html Kórházba szállították a világhírű magyar zenészt!http://www.life.hu/legykepben/20120921-korhazba-szallitottak-a-vilaghiru-magyar-zeneszt-a-nemzeti-filharmonikusok-fozeneigazgatojat.html Sokkoló! Bedrogozva vezetett a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-amanda-bynes-szineszno-bedrogozva-vezet-valoszinuleg-bortonbe-kerul.html VV Béci fejbe rúgta VV Gigit, aki elájulthttp://www.life.hu/legykepben/20120919-vv-beci-az-extrem-szexet-szereti-es-fejbe-rugta-vv.html Tom Cruise megtagadta lányát, Surithttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-tom-cruise-amerikai-szinesz-megtagadta-lanyat-suri-cruise-egy-honapja.html Botrány! Újabb sztárról készültek titkos toplesz fotókhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-heidi-klum-nemet-modell-francia-lapban-rola-es-a-parjarol.html 3 millió dollárt örökölt Dennis Hopper 9 éves lányahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120918-dennis-hopper-szinesz-9-eves-lanya-galen-grier-3.html Elszólta magát! Nem akar gyereket az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120920-vastag-csaba-magyar-enekes-az-xfaktor-nyertese-nem-akar-gyereket.html