fenyegetés konfliktus sportoló rendőri intézkedés kalapácsvető bántalmazás olimpikon Pars Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pars Krisztián állítólag egy postást vert meg, aki azonban tagadja, hogy bántalmazta volna a kézbesítőt - írta a Nyugat.hu.

Szemtanuk szerint a szombathelyi Király utcában egy rendőrségi kisbuszba ültették be Pars Krisztián olimpiai bajnokot. A nyugat.hu úgy tudja, hivatalos személy elleni erőszak miatt hallgatják ki Parsot, akit nem bilincseltek meg a rendőrök.

MTI/Kollányi Péter
MTI/Kollányi Péter

Az internetes lap elérte Pars Krisztiánt, aki elmondta, ő hogyan látta és élte át az esetet.
"Pénteken délután a 4-es postára mentem feladni egy dedikált kesztyűt, jótékonysági célra. Egy kis helyen tudtam megállni a Maros utcában. A barátnőm bent maradt az autóban én pedig beálltam a sorba. Később a barátnőm telefonált, hogy egy postásautó szeretne bemenni az udvarba, ami előtt megálltam és a vezetője dudál, integet. Mondtam, hogy megyek, két percet kértem, mert már csak ketten álltak előttem" - mondta el a lapnak az olimpiai bajnok.

"Amikor kimentem először is bocsánatot kértem a postástól, amiért elálltam az utat, bevallom, nem vettem észre. Ezután ültem be a kocsiba, ahol a barátnőmtől megtudtam, hogy a postás előbb rá akarta venni, hogy ő járjon el az autóval, de ezt nem tette meg, erre a férfi megkérdezte tőle, hogy a barátnőm a kurvám-e?" - elevenített fel Krisztián. "Nagyon mérges lettem, kipattantam a kocsiból és odamentem a postásautóhoz és emelt hangon kértem a férfit, kérjen bocsánatot a barátnőmtől. Amikor erre nem volt hajlandó, akkor mondtam neki, hogy kirántom a kocsiból, de végül inkább hagytam, hozzá sem értem" - állítja a kalapácsvető.

Pars nem érti, miért ment látleletet vetetni a postás, amikor ő nem bántotta.

A postásoktól egyelőre senki sem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Forrás: Blikk

Titkolja terhességét Lady Gaga - A sztár barátnője fecsegte ki a titkothttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-lady-gaga-brit-enekesno-kelly-osbourne-amerikai-enekesno-szerint-terhes.htmlFejre állt a Csillag születik felfedezettje!http://www.life.hu/legykepben/20120921-vasary-andre-csillag-szuletik-szopran-hangu-enekese-jogazik.htmlRobbie és kislánya, Theodora Rosehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120921-robbie-wiiliams-apa-lett-theodora-rose-williams.htmlLebukott! Máris megcsalta barátnőjét a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120921-russell-brand-amerikai-szinesz-lebukott-uj-lannyal-randevuzik-a-joga.htmlMegszabadul implantátumaitól a TV2 szőke műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120921-vamos-erikatobb-mint-testor-a-tv2-szoke-musorvezetoje-kiveteti-implantatumait.htmlOrdított a szörnyű fájdalomtól a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120920-szecsodi-karcsi-transzexualis-enekes-melleket-kapott-fajt-a-melle-a.htmlMindenkit meglepett Kemény Dénes bejelentése: Visszavonul!http://www.life.hu/legykepben/20120921-kemeny-denes-bejelentette-hogy-visszavonul-es-befejezi-palyafutasat-a-magyar.htmlÍme az első színésznő, aki levetkőzött - Pompásan fest Xantus Barbara (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/20120910-lifenight-meztelenul-pozolt-xantus-barbara-1999ben.htmlSírva követeli vissza lenyúlt milliós örökségét gyermeke apjától Bálint Antóniahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120921-milliokat-kovetel-balint-antonia-kislanya-edesapjatol-foldesiszabo-laszlotol-akivel-pereskednek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.