Most már biztos: az eltűnt magyar fiatalember holttestét találták meg. A Magyar Színházban is játszott az a 27 éves fiatalember, aki múlt héten Skóciában tűnt el. A skót rendőrök azonosították annak a férfinak a holttestét, akire a napokban bukkantak a Hebridákon.

A Northern Constabulary hétfő este hivatalosan bejelentette, hogy a szigeten eltűnt magyar fiatalember holttestét találták meg a hétvégén. A rendőrség közölte azt is, hogy további részletek egyelőre nem ismeretesek. A 27 éves Gádor Tamás holttestét a sziget északnyugati részén találta meg többnapos kutatás után a rendőrség, miután a fiú édesapja, Gádor Péter is odautazott.

"Biztosak vagyunk benne, hogy a fiú valahol a szigeten van, és valami baja van. Nem jellemző rá, hogy szó nélkül eltűnne, és ne jelentkezne a családjánál" - mondta még a hír érkezése előtt a fiú testvére a Blikknek. A lap úgy tudja, a fiatalembert baleset érte a ritkán lakott szigeten, de részleteket a rendőrség egyelőre nem árult el.

fekete-fehér portré: www.magyarszinhaz.hu

A 27 éves férfi testvére szeptember 22-én szombaton értesítette az MTI-t arról, hogy a fiatalember még múlt vasárnap indult túrázni a Skócia északnyugati partjai előtt fekvő Lewis-sziget legnagyobb városából, Stornoway-ből. Szállásadójának azt mondta, hogy egy éjszakára megy sátorozni, és másnap - vagyis hétfőn - tér vissza, de nem így történt.

Forrás: MTI / Blikk

Megtalálták a napok óta eltűnt magyar lányt Máltánhttp://www.life.hu/legykepben/20120728-megtalaltak-a-maltan-eltunt-magyar-lanyt.html Eltűnt gyerekek: 14 000 kiskorút kerestek tavaly hazánkban - Mi áll az eltűnések mögött?http://www.life.hu/anyaskodj/20120718-eltunt-gyerekek-14-ezer-kiskorut-kerestek-tavaly-hazankban-mi.html Eltűnt édesapját keresi a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-eltunt-edesapjat-keresi-a-valovilag-sztarja-vv-veronika.html