Végre kiderült, mitől néz ki ilyen jól a műsorvezető - Elárulta fogyásának titkát

diéta fogyás stressz Erdélyi Mónika sütemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetővel hosszú kihagyás után újra találkozhatunk a képernyőn, ahol megmutatja kirobbanó formáját is. Mónika a Mokkában mesélt diétája részleteiről és arról, hogyan kezeli a stresszt.

Erdélyi Mónika jó néhány kilótól szabadult már meg az elmúlt hónapokban, de még mindig tartja fogyókúráját, hiszen további kilóktól szeretne megválni. Diétája alapja a rendkívül szigorú szénhidrátmegvonás. Elmondása szerint délig csak gyümölcsöket fogyaszt, ebédre húst és zöldséget, délután elcsipeget egy kis marék mogyorót, vacsorára pedig párolt zöldségeket eszik. Azt állítja, hogy kibírható ez a diéta, de ha rosszul érzi magát vagy megszédül, akkor reggel 9-ig még elfogyaszt egy kiflit vagy egy zsemlét.

Mónika azonban nem a fogyókúra megszállottja, hisz abban, hogy néha bűnözhetünk: "Úgy nem lehet fogyókúrázni, hogy azt mondod magadnak, soha többet nem eszel meg egy sült kolbászt, mert olyan nincsen. Időnként igenis muszáj egy picit, mondjuk vasárnap" - árulta el.

A FEM3 csatorna új műsorvezetője arról is mesélt, hogy mostanában rákapott a sütésre, aminek egyrészt gyermekei nagyon örülnek, másrészt pedig jó hatással van a lelkére, hiszen számára ez oldja a feszültséget. "Én a sütést imádom és nem azért, mert utána megeszem - persze megkóstolom -, de örömet okozok másoknak, ami nem mellékes dolog, másrészt pedig belőlem ez viszi ki a stresszt."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.