Félelmetesen lefogyott a 35 éves énekesnő! - Rettenetes állapotban van

fogyás drog Fiona Apple letartóztatás énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta droghasználat miatt letartóztatták, most először jelent meg a nyilvánosság előtt Fiona Apple. Az énekesnőre azonban alig lehetett ráismerni: csontsoványan és zaklatott állapotban jelent meg egy New Orleans-i koncerten.

A 35 éves énekesnő azután került ilyen rettenetes állapotba, hogy szerdán a rendőrök egy rutinellenőrzés során megállították egy nyugat-texasi ellenőrzőponton és egy zacskó marihuánát, valamint hasist találtak nála. Fiona elismerte, hogy övé a drog, ezért azonnal fogdába került, és itt is kellett éjszakáznia.

AFP
AFP

Az énekesnőről készült friss fotókat itt nézheted meg!

A sztárt láthatóan megviselték az események, de ennek ellenére úgy döntött, hogy részt vesz a New Orleans-i House of Blue nevű szórakozóhelyen rendezett koncerten. Ott azonban mindenkit sokkolt kinézetével. "Félelmetesen nézett ki, rá sem lehet ismerni. Többen azt gondolták, hogy talán halálos beteg" - árulta el egy döbbent szemtanú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.