Vége a rettegésnek! Elfogták a domonyvölgyi gyilkosság gyanúsítottját

Domony gyilkosság bűnügy rendőrség késelés nyomozás Gödöllo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogták a domonyvölgyi emberölés feltételezett elkövetőjét - közölte a rendőrség. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, hétfőn találták meg egy 33 éves nő holttestét Domonyvölgynél. Az elkövető egy másik nőt is meg akart ölni. A túlélő a Life.hu tudósítójának is nyilatkozott.

A megyei rendőrség emberölés bűntette miatt folytat eljárást, miután az orvosszakértő megállapította, hogy az elhunyt halálát idegenkezűség okozta. Azt nem tudni, hogy hol fogták el a domonyvölgyi gyilkosság feltételezett elkövetőjét. Az MTI megkeresésére Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője azt mondta: egyelőre többet nem közölnek, péntekre ígért bővebb tájékoztatást.

Fotó: Virág Márton
Fotó: Virág Márton

Ahogy azt a Life.hu is megírta, a gyilkosság áldozatát a Szent István Egyetem parkolójában szemelte ki a gyilkos. A sárga Opel Corsával közlekedő nő autójába akkor szállt be a férfi, amikor a jármű várakozott a kocsisorban. Az autó ezután nem a megszokott útvonalán haladt tovább. Szerdán Gyöngyösön felismerni vélték a feltételezett elkövetőt, ezért a Heves megyei rendőrség nagy erőket vont össze, és ellenőrzéseket tartottak a település környékén.

A Pest megyei rendőrség szerda reggel hozta nyilvánosságra a férfi fantomképét és személyleírását. Szerda este a PMRFK azt közölte: egy Gödöllőn elkövetett hétfői rablási kísérlet tettese után nyomoz a Gödöllői Rendőrkapitányság, és vizsgálják azt is, hogy van-e összegfüggés az eset és az ugyanazon a napon Domonyvölgyben elkövetett emberölés között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.