Új életet kezdett a magyar énekesnő

frizura haj Brasch Bence énekesnő Lola változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványos változáson ment keresztül Lola, aki egészen rövid frizurával jelent meg egy társasági eseményen. Vajon mi okozta az átalakulást? A Life.hu utánajárt.

Azt mondják, ha egy nő megváltoztatja a frizuráját, az arra utal, hogy az életében is jelentős változás következett be. Vajon ez történt Lolával is? "Már régóta rövid frizurára vágytam, és hónapokkal ezelőtt félhosszúra is vágattam a hajam, de az még nem volt ennyire látványos. Most azonban egészen rövidre nyírattam és rendkívül élvezem" - árulta el a Life.hu-nak a 24 éves énekesnő, aki szerint ez a változás a nőiesedésének része.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

"Rengeteget változtam az elmúlt 8 évben, amióta beindult a karrierem, és pláne sokat változtam a párom, Brasch Bence mellett. Ő egy izgalmas srác, aki mindig kihívást jelent, nem lehet unatkozni mellette, ugyanakkor az ő hatására sokat komolyodtam, nyugodtabb lettem. Talán ezeket a változásokat tükrözi az új frizurám" - mondta el Lola, aki már azt is tudja, hogy előbb-utóbb a karrierje mellett családot is szeretne. "A gyermekvállalás nem maradhat ki az életemből, de a családalapítás azért még távolabbi terv."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.