A szeméből látszik, hogy szomorú - Szerelem helyett partiról partira jár Muri Enikő

parti magány távolság Muri Enikő szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Távszerelemben él Muri Enikő, ami sok egyedül töltött estét jelent a fiatal énekesnő számára.

Hogy esténként ne otthon üldögéljen és fájó szívvel gondoljon New Yorkban élő szerelmére, az X-Faktor sztárja inkább megragad minden alkalmat, hogy a munkáján kívül is kimozduljon otthonról, társaságba menjen, szórakozzon. Igaz, ezt szigorúan ellenőrzött formában teszi, a menedzselésével megbízott fiatal nő árgus szemei előtt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Szerdán este két partin, először egy flamencóesten, pár órával később pedig az egyik sztármagazin születésnapi partiján találkozhattunk Enikővel, aki kedvesen mosolygott, de a szemében ott bujkált a szomorúság. "A szeméből látszik, hogy szerelmes ez a lány, és szomorú, hiába próbál vidám lenni. Szívesebben lenne kettesben otthon a szerelmével, minthogy idegen emberekkel partizzon" - árulta el Enikő egyik közeli ismerőse, aki alaposan megfigyelte az est során barátnőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.