Furcsa nevet kaphat az ismert műsorvezető kisfia

terhesség műsorvezető Peller Mariann névadás Babanapló gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglehetősen különleges nevek között válogat Peller Mariann, akinek már biztos, hogy  kisfia születik jövő év januárjában - tudta meg a Life.hu.

Első gyermekét várja Peller Mariann és férje, Juni György, akik már azt is tudják, hogy kisfiuk lesz. "Január végére várjuk a babát, akinek még nevet ugyan nem adtunk, de folyamatosan böngésszük az utónévkönyvet" - árulta el a Life.hu-nak a műsorvezető, aki egy napi sztármagazin háziasszonyaként még decemberig marad a képernyőn.

story4.sajtoklub.tv
story4.sajtoklub.tv

Mariann azt is elárulta, hogy nagy valószínűséggel különleges nevet kap majd a kisfia. "Nagyon tetszik az Aladár, a Hugó, a Gordon és a Szilveszter név is, de a Máté és a Kristóf is szóba kerülhet. Lehet, hogy a babára hagyjuk a döntést. Amelyik névnél rúg, azt kapja" - nevetett a műsorvezető, aki már alig várja az anyai teendőket, és a terhességéről naplót is vezet. "A terhességem első időszakában 24 órában hányingerem volt, ami a 12. héten szerencsére elmúlt, így már csak a fáradékonyság nehezíti meg néha a napjaimat. Az élményeimet internetes babanaplóban hamarosan elérhetővé teszem, hogy más kismamák és anyukák jókat derülhessenek a történeteimen" - mondta Mariann.

Újra férjhez megy a TV2 műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20120926-szekeres-nori-tv2-musorvezetoje-ujra-ferjhez-megy-menyasszonyi-ruhat-probal.htmlLebukott a Való Világ fura sztárja! 10 ezer forintért szexelhttp://www.life.hu/legykepben/20120927-vv-annamari-a-valo-vilag-5-szereploje-10-ezer-forintert.html4 éve halt meg Paul Newmanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120924-4-eve-2008ban-halt-meg-paul-newman-amerikai-szinesz-rendezo.htmlMajka elrabolta Dundikáthttp://www.life.hu/legykepben/20120925-majka-velenceben-romantikazott-dundikaval.htmlTóth Vera cáfolja a családi viszálythttp://www.life.hu/legykepben/20120926-toth-vera-enekesno-joban-van-a-hugaval-toth.htmlSokkoló fordulat a Szinetár-Bereczki ügyben: minden vagyonát elveszítheti a különvált sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120926-lefoglalhatjak-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-vagyontargyait-vegrehajtas-indult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.