Váratlan tragédia! Gyászol Vilmos és Harry herceg

halál gyász Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyjuk elvesztése óta nem érte akkora tragédia Vilmos és Harry herceget, mint most, ugyanis 82 éves korában váratlanul elhunyt a dadájuk, aki pótmamájuk volt az elmúlt évtizedek során.

Az átlagosnál több tragédiával kell megküzdenie a két hercegnek, akik 10 éve vesztették el édesanyjukat, most pedig az akkor pótmamává előlépett dadájuktól, Olga Powelltől is búcsút kell venniük. Az idős asszony a saját háza ajtajában kapott szívrohamot és a kiérkező mentőorvosok már nem tudtak rajta segíteni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Olga Powell a kicsik születése óta segített Vilmos és Harry nevelésében, és ő volt az, aki a fiúk mellett állt szüleik válásakor és Diana hercegnő halálának idején is. Az asszony segített a hercegeknek feldolgozni anyjuk elvesztését és neki köszönhető az is, hogy a két fiú - származásuk ellenére is - harmonikus környezetben nőhetett fel. "Teljesen normális, kedves kisfiúk voltak, akiket úgy szeretek, mintha a saját unokáim lennének. Nagyon jó a kapcsolatunk a mai napig is" - árulta el egy interjúban a dadus, aki még Vilmos herceg esküvőjén is jelen volt. Ahogy arra számítani lehetett, a hercegeket végtelenül lesújtotta dadájuk váratlan halála.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.