hajkorona Jay-Z frizura hajvágás USA Barbados New York Rihanna rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna fiúsra vágott hajával egyre kevésbé tűnik nőiesnek.

Szeptember 27-én a 40/40 Club nyitóbulijára érkezett az énekesnő, férfias megjelenését pedig vérvörös rúzsával igyekezett finomítani, látszólag kevés sikerrel. A Barclays Centerben megrendezett megnyitóra az énekesnő mentora, Jay-Z is ellátogatott.

Ahogy azt a Life.hu is megírta, mindenkit meglepett, amikor a barbadosi sztár gondolt egyet, és levágatta dús, hosszú fürtjeit.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hamilton barátnője Rihanna pasijával kavar? - Nicole Scherzinger cáfolhttp://www.life.hu/legykepben/20120927-lewis-hamilton-baratnoje-nicole-scherzinger-rihanna-pasijaval-chris-brownnal-kavar.htmlElképesztő fogsorral sokkolt Rihannahttp://www.life.hu/szepulj/20120914-rihanna-aranyfogakat-csinaltatott.htmlElőször brutálisan megverte, aztán magára tetováltatta - Rihanna mégis szeretihttp://www.life.hu/szeress/20120912-chris-brown-rihanna-volt-szerelme-megvert-no-arcot-tetovaltatott-magara.htmlGyereket szült, majd leszbikus lett az X-Factor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120928-jade-ellis-az-xfaktor-enekese-gyereket-szult-leszbikus-lett.htmlHatalmas tetoválást varratott a mellei közé Rihannahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120910-hatalmas-tetovalast-varratott-a-mellkasara-a-mellei-koze-rihanna-enekesno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.