Hujber Ferenc buli Videolife Damu Roland megverés híresség Rubint Réka Andy Vajna Schobert Norbert sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi nem egy verekedős típus. Ugyan egyszer-kétszer megütötték már életében, de állítása szerint akkor sem ütött vissza. Viszont még az ő keze is eljárna, ha valaki hozzáérne a feleségéhez, vagy megsértené Rubint Rékát.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=F6gf0cbJjMFE6HFX
Újra dolgozik a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120928-vv-eszter-drdadi-eszter-ujra-praktizal-videken-dunafoldvaron.htmlSokkoló! Öngyilkos lett a gyilkossággal vádolt színész, A narancsvidék sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120928-johnny-lewis-szinesz-katy-perry-enekesno-ex-pasija-ongyilkos-lett.htmlHamilton barátnője Rihanna pasijával kavar? - Nicole Scherzinger cáfolhttp://www.life.hu/legykepben/20120927-lewis-hamilton-baratnoje-nicole-scherzinger-rihanna-pasijaval-chris-brownnal-kavar.htmlGyereket szült, majd leszbikus lett az X-Factor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120928-jade-ellis-az-xfaktor-enekese-gyereket-szult-leszbikus-lett.htmlEgymásra kattantak Hajdú Péter szerelmeihttp://www.life.hu/legykepben/20120927-sarka-kata-es-balint-antonia-hajdu-peter-szerelmei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.