Izzott a vörös szőnyeg! Nem takargatták magukat a hazai sztárok - Heti bulvárkoktél

Sarka Kata Rubint Réka Katalin hercegnő Liptai Claudia sztárok terhes pletyka vörös szőnyeg Bulvárkoktél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg múlt héten a szakításoké és válásoké volt a főszerep, addig ezen a héten a szerencsétlen vagy éppen merész ruhaválasztások és a várandós sztárok kerültek reflektorfénybe. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Újabb hercegi bakiparádé

Katalin hercegnő ezen a héten megint egy kicsit többet mutatott magából, mint amennyit illett volna. Még el sem csendesült a botrány arról, hogy a hercegnő mellei bejárták a világot, most még a szél is felfújta a ruháját az ausztráliai Brisbane repülőterén. A hercegi párnak tehát továbbra sem lehet nyugta, mert ha épp nem valamilyen divatbaleset éri Katalint, akkor arról cikkeznek a lapok, hogy ikrekkel terhes.

AFP
AFP

Mesél a vörös szőnyeg

Ezen a héten nem csak a hercegnő ruhája okozott kínos perceket. Sofia Vergara az Emmy-gálán járt pórul, amikor smaragdzöld ruhája egyszer csak szétnyílt a fenekén. A kellemetlen esetről itt olvashatsz bővebben. A gála szépséges ruhakölteményeiről a Life.hu is készített egy összeállítást, melyben nem tudtunk elmenni szó nélkül a borzalmas szerelések mellett sem. Heidi Klum és Ashley Judd választását itt tekintheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Forró sztárdömping a hazai bulvármagazin buliján

Hazai csillagok körében ünnepelte hatodik születésnapját az egyik hazai bulvármagazin. A lap vörös szőnyege is izzott a merészebbnél merészebb ruháktól, míg Sarka Kata köldökig érő dekoltázsban, addig Rubint Réka egy merész forrónadrágban és egy dzsekiben jelent meg. A Life.hu képeit a rendezvényről itt nézheted meg.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Liptai Claudia ismét a középpontban

A műsorvezető, aki a múltkor szó szerint mellbimbóban érkezett a TV2 sajtótájékoztatójára, ezen a héten egy sokkal komolyabb ügy miatt került címlapra. Értesülések szerint ugyanis közel egy éve nem veszi át a vádiratot, amelyet azért nyújtottak be ellene, mert 2011 áprilisában visszaélt édesanyja rokkantkártyájával. Claudia közirat-hamisítási ügyéről itt olvashatsz bővebben. A helyzet tisztázása érdekében a művésznőt képviselő TMC Management sajtóközleményt adott ki, amelyben tisztázzák a sztárról szóló híreszteléseket.

Újabb babyboom a sztárvilágban

Első gyermekét várja Lady Gaga. Legalábbis ezt állítja kebelbarátnője, Kelly Osbourne. Az énekesnő ugyanis a londoni divathéten látványos súlyfelesleggel jelent meg, így pedig azonnal elindultak a híresztelések arról, hogy a botrányhősnő várandós. Szemmel láthatóan terhes Beyoncé is, aki mindössze 8 hónapja adott életet kislányának, Blue Ivynak. Az énekesnőt egy étteremben fotózták le testhezálló ruhájában, a szemtanúk szerint pedig máris háromhónapos terhes. A sztár gömbölyödő pocakjáról készült képet itt nézheted meg. Ennek ellenére elképzelhető, hogy Beyoncé is csak épp annyira terhes, mint Katalin hercegnő, hiszen a hírt egyik sztár sem erősítette meg. Mindeközben megszületett Reese Witherspoon harmadik gyermeke. A kisfiú a Tennessee James nevet kapta, mivel a színésznő 36 éves koráig Tennessee államban élt. Reese boldogságáról itt olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.