Magas beosztású exrendőr fia a gödöllői gyilkos - 26 késszúrással végzett az áldozatával

gyilkosság Gödöllő gyilkos késelés rendőr kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tehetős családból származik az a 18 éves fiú, aki a héten megölte a gödöllői Szent István Egyetem adminisztrátorát, miután egy másik nővel nem tudott végezni. Az esetről helyszíni riportjában a Life.hu is beszámolt. A gyilkost helyszíni bejárásra vitték.

A 18 éves S. Márk apja magas beosztású exrendőr, édesanyja köztisztviselő. Állítólag azért ölt, mert dühös volt, percekkel a gyilkosság előtt ugyanis egy másik nő megalázta és kizavarta a kocsijából. Ezért történt az, hogy a későbbi áldozatot azonnal mellbe szúrta. A Blikk információi szerint 26 késszúrással ölte meg a gödöllői Szent István Egyetem 33 éves adminisztrátorát. S. Márk állítólag rászokott a kábítószerre, ezért kellett neki a pénz. A fiút szülei tisztességesen nevelték.

Közösségi oldal buktatta le a domonyvölgyi gyilkost - A 18 éves gyanúsított beismerő vallomást tetthttp://www.life.hu/legykepben/20120928-s-mark-a-18-eves-godolloi-keselo-a-domonyvolgyi-gyilkos.htmlSokkoló! Öngyilkos lett a gyilkossággal vádolt színész, A narancsvidék sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120928-johnny-lewis-szinesz-katy-perry-enekesno-ex-pasija-ongyilkos-lett.htmlVége a rettegésnek! Elfogták a domonyvölgyi gyilkosság gyanúsítottjáthttp://www.life.hu/legykepben/20120927-domonyvolgyi-gyilkossag-elfogtak-a-gyanusitottat.htmlRettegnek az egyetemen - Újabb sorozatgyilkos garázdálkodik Magyarországon?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120927-ujabb-sorozatgyilkos-garazdalkodik-magyarorszagon.htmlBérgyilkossal akarta megöletni feleségét a világ egyik legsikeresebb énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120923-bergyilkossal-akarta-megoletni-feleseget-a-nemreg-elhunyt-enekes-robin-gibb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.