61 éves lett a a brit zenészlegenda

Anglia nap fotója ünnep Nagy Britannia Sting Wallsend Gordon Matthew Thomas Sumner szülinap születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1951. október 2-án született Sting, aki többek között zenész, énekes, dalszövegíró, aktivista és színész.

A sokoldalú sztár mindezek mellett sakkozik, jógázik és motorozni is szeret. Sting előszeretettel koncertezik Magyarországon, legutóbb 2012. június 26-án lépett fel hazánkban a Papp László Budapest Sportarénában. Boldog születésnapot kívánunk neki!

AFP
AFP

Brutális! Fojtogatták és megütötték a színésznőt egy hotelbanhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-lindsay-lohan-amerikai-szinesznot-botranyhosnot-fojotgattak-megutottek-tamadojat-feljelentette.htmlSzellemmel szexelt a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-kesha-amerikai-enekesno-szellemmel-szexelt-spiritualis-utazasa-soran.htmlKülönleges akart lenni, de melléfogott - Furcsa öltözékben Emma Watsonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120928-divatbaki-miniruha-ala-nadragot-huzott-emma-watson.htmlNyolclábú, ufófejű kecske született - Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120928-nyolclabu-ufofeju-kecske-szuletett-video.htmlÉletveszélybe került a népszerű magyar énekesnő!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-der-heni-a-sugarloaf-magyar-enekesnoje-eletveszelybe-kerult-majdnem-lezuhant.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.