Életveszélybe került a népszerű magyar énekesnő!

forgatás életveszély énekesnő Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes helyzetbe került legújabb klipje forgatásán a Megasztár egykori felfedezettje, akit csak a kollégái lélekjelenléte mentett meg attól, hogy nagyobb bajba kerüljön - tudta meg a Life.hu.

Dér Heni, a Sugarloaf zenekar énekesnője éppen legújabb klipjük forgatásán vett részt, amely egy ház tetején zajlott, amikor majdnem megtörtént a baj.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"A ház tetején nem volt korlát, így bármikor átbillenhettem volna a magas sarkú cipőmben, és mivel nekem nem nagyon van félelemérzetem, így többször a stábtagok és a zenekar tagjai szóltak rám, hogy lépjek beljebb, különben leesek" - idézte fel a Life.hu kérdésére válaszolva Heni, aki már többször került veszélyes helyzetbe belemenős stílusa miatt.
"Mivel nem nagyon félek semmitől, így sokszor bevállalok extrémebb helyzeteket. Már gyerekként is estem-keltem, és csak a szerencsémnek köszönhetem, hogy nem tört el sosem a csontom. Felnőtt fejjel is keresem a bajt és az izgalmas helyzeteket, hiszen szívesen ülök jet-skire vagy épp raliautóba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.