Brutális! Fojtogatták és megütötték a színésznőt egy hotelban

Lindsay Lohan dulakodás fojtás énekesnő botrány feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Lindsay Lohan élete drámák sorozata. Legutóbbi kalandja során egy férfi megütötte, majd fojtogatta a 26 éves színésznőt.

Egy New York-i szórakozóhelyen bulizott hétvégén Lindsay Lohan. A klubban ismerte meg Christian LaBellát, akit meghívott a W hotelben lévő szobájába. Ott azonban kiderült, hogy a férfi fotókat készített a telefonjával a színésznőről, aki emiatt teljesen kiborult, és magához ragadta a telefont. Ekkor LaBella váratlanul megütötte, majd fojtogatni kezdte a sztárt, akinek egyetlen szerencséje az volt, hogy elérte a szállodai tűzjelzőt, így segítséget tudott hívni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kiérkező rendőrök azonnal elfogták és letartóztatták a férfit, aki ellen zaklatás és testi sértés miatt indult eljárás. Lindsay, aki többször megsérült már az év során a dulakodás során ugyan szerzett néhány sebesülést, de nem szorult orvosi ellátásra.

Life.hu exkluzív! Egymásnak esett a két hazai műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120928-erdelyi-monika-a-tv2-musorvezetoje-es-hajdu-peter-a-frizbi.htmlSokkoló! Öngyilkos lett a gyilkossággal vádolt színész, A narancsvidék sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120928-johnny-lewis-szinesz-katy-perry-enekesno-ex-pasija-ongyilkos-lett.htmlGyereket szült, majd leszbikus lett az X-Factor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120928-jade-ellis-az-xfaktor-enekese-gyereket-szult-leszbikus-lett.htmlSokkoló fordulat a Szinetár-Bereczki ügyben: minden vagyonát elveszítheti a különvált sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120926-lefoglalhatjak-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-vagyontargyait-vegrehajtas-indult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.