Titkos eszközt vetett be az RTL Klub műsorvezetője, hogy nyerjen

műsorvezető Istenes Bence Csonka András főzés Barabás Évi verseny zöldség Mádai Vivienn RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlenül nyerte meg a barbecue-grillversenyt az RTL csapata. Barabás Évi otthonról hozott segédeszközzel ügyeskedett a győzelem érdekében.

Médiacsapatok lelkes "szakácsai" mérték össze tudásukat, hogy kiderüljön, kik a füstös ízek legnagyobb mesterei. Az RTL, a Class FM, a Sportklub és a Dumaszínház által delegált 4 fős csapatoknak különféle húsokból és zöldségekből kellett ínycsiklandó ételeket varázsolniuk az amerikaiak kedvenc whiskey-jének születésnapi partiján.Végül az RTL csapata: Csonka András, Barabás Évi, Mádai Vivienn és Istenes Bence nyerte a médiások grillversenyét.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

"Én csak kukta voltam, a sárgarépa pucolásában vettem ki leginkább a részem" - kezdte Csonka András, a nyertes csapat oszlopos tagja. "A többiek egy picit otthonosabb mozognak a konyhában, és bevallom, nagyon számítottam a szakértelmükre. A lányoknak köszönhető a remek íz, Barabás Évi annyira lelkesen készült,hogy még az otthoni zöldségpucolóját is elhozta, ez segített minket a győzelemhez" - nevetett Csonka Pici.

Újra szerelmes az RTL Klub műsorvezetője!http://www.life.hu/legykepben/20121002-madai-vivien-rtl-klub-musorvezetoje-szerelmes-de-nem-egy-ferfiba.htmlIsmert zenész az új szerelme Bálint Antóniánakhttp://www.life.hu/legykepben/20121002-az-elso-emelet-zenesze-tereh-istvan-az-uj-kedvese-balint.htmlMegbocsátott az RTL Klub sztárjának a kidobott énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120926-nagy-fero-x-faktor-mentora-hazakuldte-tavaly-gubik-petratiden-vegigtapsolta.htmlErdei Zsolt kétszeres profi boksz világbajnok bejelentette, hogy visszavonulhttp://www.life.hu/legykepben/20121002-erdei-zsolt-ketszeres-profi-boksz-vilagbajnok-bejelentette-visszavonulasat-de-meg.htmlTitokban szülte meg első gyermekét Drew Barrymorehttp://www.life.hu/legykepben/20121002-titokban-szulte-meg-kislanyat-drew-barrymore-szineszno-aki-will-kopelman.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.