Paris Hilton barátja őrjöngött! Leszbikus kalandba keveredett a botrányhősnő

parti kavarás Las Vegas botrányhősnő verekedés rendőrség Paris Hilton letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét nem unatkozott Paris Hilton. A botrányhősnő ezúttal Las Vegasban kavart maga körül felfordulást, amikor egy klubban a pasija szeme láttára kavarni kezdett egy csajjal. Paris barátja ezen annyira bedühödött, hogy verekedésbe keveredett és letartóztatták.

Paris Hilton hétfő hajnalban bulizott a Las Vegas-i XS klubban, amikor ismét őrületes kalandba keveredett. Új pasija, a 21 éves modell, River Viiperi szeme láttára kezdett el kavarni egy vadidegen lánnyal, amit River nem nézett jó szemmel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Paris és River Viiperi

A fiút nagyon bántották a látottak és annyira felhúzta magát, hogy hajnali fél háromkor összeverekedett egy másik bulizó sráccal. "Egyszerűen arcon vágott. Nem is értettem, hogy miért ennyire dühös. Aztán már csak arra eszméltem, hogy egy mentős hajol fölém" - mondta el az áldozat a kiérkező rendőröknek, akik azonnal letartóztatták és bevitték Rivert. Csakhogy Parisnak addigra már hűlt helye volt, ugyanis ő angolosan távozott a rendőrség kiérkezése előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.