színésznő romantika szerelem Róma póker Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dúl a szerelem a Barátok közt sztárja és pókeres kedvese között, akik nemrég az olasz fővárosban, Rómában töltöttek néhány romantikus napot, szigorúan kettesben - tudta meg a Life.hu 

Rómában vakációzott Kiss Ramóna és pókerbajnok kedvese, Tóth Richárd. A Barátok közt sztárja láthatóan nem rejti véka alá az érzéseit, hiszen a Facebookon is megosztott fotókat a barátaival a szenvedélyes kiruccanásról. A pár a képek tanúbizonysága szerint végiglátogatja az olasz főváros nevezetességeit, a híres Trevi-kútnál és a Vatikánban is megfordultak.

wwww.facebook.com
wwww.facebook.com

A fiatalok fél éve vállalták fel szerelmüket a nyilvánosság előtt, amikor a Barátok közt másik szépsége, Balogh Edina esküvőjén kéz a kézben jelentek meg. Azóta is a legteljesebb békében élnek együtt, és nem először utaztak külföldre, hiszen nyáron Amerikában pihentek.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.