műsorvezető Reflektor magazin szerelem Mádai Vivienn futás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője, Mádai Vivien egy sportrendezvényen mosolyogva mesélte a Life.hu-nak, hogy újra szerelembe esett.

Mádai Vivien - válása után - ismét szerelembe esett. A választottja azonban nem egy sármos férfi, hanem egy sportág, méghozzá a futás - tudta meg a Life.hu. Az RTL Klub bájos műsorvezetője idén csatlakozott a "Sztárok az Egészségért program" sztárcsapatához. Viviennek mindig fontos szerepet játszott az életében a sport, így szívesen vállalta a rendezvényen való szereplést. Nemrég a futás mellett tette le a voksát, és estéről estére rója a kilométereket.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Sokáig úgy gondoltam, hogy a futás egy monoton sport, aztán az elmúlt fél évben teljesen rákaptam. Olyannyira, hogy októberben indulok a félmaratonon. Így a futással, amellett hogy fitten tartom magam, jótékony célokat is tudok szolgálni. Régebben esti vacsorával vezettem le a napi stresszt, mostanában pedig futni megyek" - nyilatkozta Vivien. Az igazi szerelem még nem köszöntött be a mosolygós lány életébe, de így is kicsattan az egészségtől, és látszik rajta, hogy élvezi az élet minden pillanatát, akár futócipőben, akár magas sarkúban toppan elénk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.