Zalatnay Sarolta vér baleset Fűrész énekesnő Delhusa Gjon közlekedési tábla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu megtalálta azt a férfit, akit azzal bíztak meg, hogy 2006. december 6-án fűrészeljen ki egy Stop táblát  Tárnokon, a Sóskúti út egyik kereszteződésében. A tábla eltűnésével ugyanis a két út egyenrangúvá vált, így a Zalatnay Saroltát és Delhusa Gjont szállító autó balesetet szenvedett.

"Hajnalban Érd és Tárnok között közúti balesetet szenvedett Zalatnay Sarolta, de az énekeső csak könnyebben sérült meg. Mint a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese az MTI-nek elmondta: Zalatnay Sarolta autójával egy másik gépkocsival karambolozott, amelynek vezetője nem adta meg neki az elsőbbséget. A mentők a helyszínen látták el az énekesnő sérülését" - adta hírül 2006. december 7-én az Origo. A sima közlekedési baleset most, hat év elteltével a baleset létrejöttében aktívan tevékenykedő férfi vallomásával egészen más színezetet kapott, és kiderült, hogy nem is véletlen balesetről volt szó.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


"Egy budai étteremben volt a megbeszélés, hogyan legyen megrendezve a baleset, én kint vártam az instrukciókat. A megbízás keretében kifűrészeltem a táblát, eldugtam a bokorba, és csak vártuk, hogy mi történik. Még kellett volna két tyúkot is szerezni, de aztán szereztek 400 ml-es orvosi vért, ezzel kenték be a művésznőt. A karambolt végül is az a BMW-s okozta, aki Stop tábla híján, egyenrangú útkereszteződésnek vélve a kereszteződést kihajtott a művésznő kocsija elé. Mi ekkor már elpucoltunk és nem vártuk meg a rendőrök érkezését" - osztotta meg velünk Juhász István, aki minden szavának vállalja a súlyát.

Life.hu
Life.hu

Juhász István, a bűntárs

"Állítólag a művésznőnek lett volna valami koncertje, amire interneten árulták a jegyet, de nem fogyott eléggé. A biztosítással megbízott cég követelte a pénzét, de nem volt miből kifizetni őket. Így született meg az ötlet, hogy egy véletlen balesettel ezt ki lehet játszani" - tette hozzá a jelenleg hajléktalan férfi, akit a mai napig nem fizetett ki a megbízója, ezért tálalt ki.

"Elmarad Zalatnay Sarolta koncertje. Az énekesnő ugyanis annyira megsérült a minap történt autóbalesetben, hogy nem tud színpadra lépni. Erről az énekesnő újabban menedzsereként is tevékenykedő barátja, Delhusa Gjon tájékoztatta az egyik internetes hírportált." A táblát kifűrészelő férfi pár hete felkereste a rendőrséget, hogy bevallja, mit követett el, de hiába."Azt mondták, hogy már elévült az ügy, már nem számít a vallomásom" - tette hozzá.
"A közúti baleset szándékos okozásának büntethetősége három év után elévül, és ebben az esetben csak a hatóság félrevezetése merülhetett volna fel büntetendő tényként" - kommentálta az esetet dr. Kamarás Péter jogász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.