Megfenyegette egymást a tehetségkutató két zsűritagja

konfliktus hiszti Nicki Minaj Mariah Carey énekesnő veszekedés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kibékíthetetlen ellentét feszül Nicki Minaj és Mariah Carey között, akik mindketten az American Idol tehetségkutató zsűrijét erősítik. A két díva konfliktusa fenyegeti a show-t is, mert képtelenek együtt dolgozni és a stúdión kívül hagyni nézeteltéréseiket.

Úgy tűnik, hogy a vadóc sztár, Nicki Minaj képtelen elviselni Mariah Carey fensőbbséges stílusát, és azt, hogy a popdíva mindörökké beszólogat neki. Ennek ellenére elvállalta, hogy Mariah-val együtt ül az American Idol nevű tehetségkutató legújabb sorozatának zsűriasztalához.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A producereknek most azonban főhet a fejük, a két énekesnő ugyanis képtelen türtőztetni magát és minduntalan egymásnak esnek. Nicki legutóbb azzal fenyegette meg zsűritársát, hogy kidobatja a produkcióból. "Kidobatlak! Nem tűröm a kioktató stílusodat, és hogy folyton a te nagyságodat kell hangoztatni. Kidobatlak, ha nem hagyod abba" - üvöltötte Nicki, amikor sokadjára összekaptak egy versenyző produkciója kapcsán.
Kérdés, hogy vajon mi lesz a show sorsa, ha már az előválogatók alatt ilyen lehetetlen helyzetek alakulnak ki.

Brutális! Fojtogatták és megütötték a színésznőt egy hotelbanhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-lindsay-lohan-amerikai-szinesznot-botranyhosnot-fojotgattak-megutottek-tamadojat-feljelentette.htmlSzellemmel szexelt a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-kesha-amerikai-enekesno-szellemmel-szexelt-spiritualis-utazasa-soran.htmlÉletveszélybe került a népszerű magyar énekesnő!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-der-heni-a-sugarloaf-magyar-enekesnoje-eletveszelybe-kerult-majdnem-lezuhant.htmlA színpadon hányta el magát az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-justin-bieber-amerikai-enekes-elhanyta-magat-a-szinpadon-tejtol-lett.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.