Megússza börtön nélkül a bozótvágóval támadó exrendőr?

büntetés börtön exrendőr Dr. Mester Csaba támadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Részegen, bozótvágó késsel támadt áldozatára egy szórakozóhelyen az az exrendőr, aki a Frizbi felvételén mesélt a rettenetes éjszakáról. A Life.hu újságírója is jelen volt, amikor a férfi ügyvédje elárulta, hogy a tettét védence megúszhatja.

Egy félreértés miatt esett egymásnak egy gödöllői szórakozóhelyen szeptember végén Farkas Csaba, a Készenléti Rendőrség tagja, aki bozótvágó késsel és viperával támadt áldozatára. A férfit életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja az ügyészség, amelyért akár 8 éves börtönbüntetést is kaphat. A férfi ügyvédje, dr. Mester Csaba azonban abban reménykedik, hogy az exrendőrnek nem kell börtönbe vonulnia. "Mivel védencem áldozata valójában 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett, ezért remélem, hogy a vádat súlyos testi sértésre enyhíti a bíróság, amelynek a büntetési tétele maximum 3 év. Ebben az esetben, az enyhítő körülményeket is figyelembe véve, legjobb esetben védencemnek nem kell börtönbe vonulnia" - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Durván beszólt Katalin hercegnőnek a népszerű énekeshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-katalin-hercegno-kate-middleton-a-brit-hercegno-morrissey-rails-enekes.htmlA magyar énekesnő meglepő bejelentése: "Be kell fognom a számat!"http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-kovacs-kati-magyar-enekesno-szokimondo-haragosokat-szerez-vele.htmlMegfenyegette egymást a tehetségkutató két zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-nicki-minaj-amerikai-enekesno-es-mariah-carey-amerikai-enekesno-osszebalhezott.htmlGyógyszerfüggő lett az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121003-molnar-aniko-a-valo-vilag-valosagshow-szereploje-panikbeteg-majd-gyogyszerfuggo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.