Elrabolták a népszerű színésznő milliókat érő ékszereit

színésznő rendőrség rablás Julianne Moore asszisztens ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az őrült, dilis szerelem sztárját, Julianne Moore-t értékes és gyönyörű ékszereitől fosztották meg. Az ügyet a színésznő asszisztense jelentette be a rendőrségen még a hét elején. 

A lopás feltehetően még a nyáron történhetett, amikor az 51 éves színésznő West Village-i villájának felújítási munkálatai zajlottak. Az építkezés egészen június elejétől augusztus végéig tartott és körülbelül 20 munkás dolgozott a helyszínen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Sajnálatos módon az Oscar-díjas sztár nem szereltetett be biztonsági kamerákat a lakásba, és eddig a nyomozók sem bukkantak semmilyen nyomra. A kár 127 ezer dollár körül mozog, azaz több mint 27 millió forint értékben tulajdonítottak el ékszereket Julianne személyes gyűjteményéből. A megfújt darabok között volt négy darab Cartier karóra és egy 7 milliót érő gyémánt karkötő is.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.