Ők az első döntősök az X-Faktorban! Íme Geszti Péter és Malek Miki csapata

X-Faktor tehetségkutató döntő élő adás Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter és Malek Miklós is meghozta döntését, és kiválasztották azt a három-három embert, akiknek hónapokon át ők lesznek majd a mentoraik az X-Faktorban.

Szabó Dávid, Oláh Gergő és Fehér Zoltán már biztosan ott lesznek az élő show-ban mint Geszti Péter mentoráltjai.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv

Malek Miklósnak Tóth Gabi segített meghozni a végleges döntését, ami számára még nehezebb volt, mivel nem hat, hanem hét lány közül kellett a három legjobbat kiválasztania. Hosszas vívódás után végül Kvaka Andrea, Antal Tímea és Csobot Adél lett a három szerencsés kiválasztott, akik az élő show-ba mehettek tovább.



Az X-Faktor részletes összefoglalója hamarosan itt a Life.hu-n lesz olvasható.

Kisfiút szült a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121006-kisfiut-szult-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-csifo-dorina.htmlAndy Vajna milliókat költ Palácsik Tímeárahttp://www.life.hu/legykepben/20121006-milliokat-koltott-andy-vajna-kedvesere-palacsik-timeara-30-szuletesnapja-alkalmabol.htmlBotrányos! Lady Gaga melleket villantott és egy másik nőt ölelgetetthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121005-lady-gaga-enekesno-donatella-versace-divattervezovel-pozol-felmeztelenul.htmlSokáig nem láthatta gyermekét az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121005-kiss-erno-zsolt-xfaktor-versenyzoje-praktikakkal-vigasztalodik-nehezen-viseli-hogy.htmlSzexi videoklipben tűnik fel az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121005-kovacs-erika-keri-xfaktor-versenyzoje-tobb-pikans-erotikus-videoklipben-fedte.htmlKiderítettük, ki az idei X-Faktor titkos favoritjahttp://www.life.hu/legykepben/20121003-x-fakltor-titkos-favoritja-szanto-david.htmlEzért szerepelt rosszul az X-Faktorban Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20121003-zambo-krisztian-az-x-faktor-sztarja-es-jimmy-fia-betegsege.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.