Vámos Erika, a Két testőr műsorvezetője évekkel ezelőtt egy nagyobb fogyást követően döntött úgy, hogy megcsináltatja a mellét, mára viszont megbánta, ezért úgy döntött, kiveteti a 200 köbcentis implantá­tumokat.

"Amikor az őszinte választ kerestem magamban, hogy nyolc évvel ezelőtt miért vetettem magam alá ennek a műtétnek, akkor az az, hogy változtatni akartam Valamin. Valami nem volt jó. Valami nem ment tökéletesen az életemben, nem abban tempóban, ahogy én azt elfogadhatónak tartom, nem találtam a helyem. De értelmes okot nem találtam. A butaságoknak nincs értelmes okuk. A legkisebb méretet választottam, de soha nem tudtam azonosulni vele. Egyszerűen úgy éreztem, és persze ez a mai napig tart, hogy valami idegen dolog van a testemben" - mesélte vívódásait Erika a Blikknek.

Forrás: TV2


"Nem a szépséget láttam benne. A műtétet követően sokáig úgy tusoltam, hogy nem is néztem rájuk, nem hordtam mélyen dekoltált ruhákat, sőt inkább sportmelltartót hordtam, csak hogy leszorítsam őket" - mondta a Blikknek Erika, aki péntek délelőtt kissé idegesen érkezett dr. Tizedes György klinikájára, hogy alávesse magát az újabb műtétnek.

"Nem gyakori, hogy valaki ki akarja vetetni az implantátumait, de azért nem is egyedi Erika esete. Ha ő úgy érzi, hogy nem tud azonosulni az implantátumokkal, akkor valóban az a legjobb megoldás, ha kivesszük azokat. Persze ilyen esetben számolni kell a mellek megereszkedésével" - mondta dr. Tizedes, aki azt javasolta Erikának, hogy zsírszövetekkel segítsék a korrekciós műtétet. "Először azt javasoltam neki, hogy tegyünk be egy másfajta implantátumot, de Erika ezt egyáltalán nem szeretné, ezért gondoltam arra, hogy amennyiben lehetséges, a teste más részéről levett zsírszövetekkel töltsük fel a megereszkedett melleket. Persze ehhez szükséges, hogy elegendő zsír legyen rajta, de mivel Erika vékony nő, elképzelhető, hogy ez több műtétet igénylő folyamat lenne, Erika pedig nem szeretné kitenni magát ennek, úgyhogy maradt az eredeti eljárás" - mondta a Blikknek dr. Ti­zedes.

Retteg az implantátumtól a Unique énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120924-volgyesi-gabi-unique-enekesnoje-irtozik-a-plasztikia-sebeszettolrosszul-lett-a.html Megszabadul implantátumaitól a TV2 szőke műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120921-vamos-erikatobb-mint-testor-a-tv2-szoke-musorvezetoje-kiveteti-implantatumait.html Szétrobbant a 27 éves Kylie mellimplantátumahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120612-szetrobbant-a-27-eves-kylie-mellimplantatuma.html Amikor a szilikonmell a gyomorfalig szivárog - A mellimplantátumok veszélyeihttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111018-amikor-a-szilinkonmell-a-gyomorfalig-szivarog-a-mellimplantatumok-veszelyei.html Victoria Beckham kivetette mellimplantátumát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110105-victoria-david-kozel-sem-tokeletes.html Megszületett Dombóvári Vanda kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20121005-megszuletett-az-rtl-klub-musorvezetojenek-dombovari-vandanak-a-kisfia-gergo.html Szexi videoklipben tűnik fel az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121005-kovacs-erika-keri-xfaktor-versenyzoje-tobb-pikans-erotikus-videoklipben-fedte.html Nyíltan vállalja szerelmét a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121002-kiss-ramona-szineszno-baratok-kozt-szerelmevel-romaban-romantikazik.html