Pornóvillában enyelgett a lányokkal az RTL Klub sztárja

pornó forgatás szex Delhusa Gjon Reality Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az I love Gjoni című produkció helyszínéül szolgáló hatalmas, exkluzív villa, ha nem éppen Gjoni szerelmi fészkéül szolgál, akkor külföldi pornósok kedvenc helyszíne.

Romantikus hangulat, gyertyafény, mécsesek, puha párnák között próbál nőt találni magának Delhusa Gjoni. Az énekes talán nem is sejti, ha nem ő búg szerelmes szavakat a vágyakozó nők fülébe, akkor egész más típusú vezényszavak csendülnek fel a villában. Ez a helyszín ugyanis a külföldi pornósok egyik legkedvesebb forgatási helyszíne. A Cicciolina testvére tulajdonában álló, borsos bérleti díjú villa leginkább amerikai pornófilmekben tűnik fel.

Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence
Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Kattints a képre és nézd meg a villát belülről is!

"Igen, tudok róla, hogy pornófilmeket forgatnak a villában, de nem magyar forgatócsoportok, mert a bérleti díj igencsak borsos. Egy kis költségvetésű magyar stáb ezt nem engedheti meg magának" - tudtuk meg Kovitól, a pornó magyarországi királyától.

A Life.hu-nak nyilatkozott az ismert pornócsillag, Cicciolina testvére is, aki elmondta, hogy magyar filmekben nem látható a ház, csak amerikai vagy mexikói produkciókban lehet rátalálni felnőtteknek szóló filmekben.

Gyászol a szupermodell - Elvesztette társát!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121005-gisele-budchen-portugal-szupermodell-gyaszol-tragedia-erte-a-vilagsztart-elvesztette.htmlNem bújna ágyba Hajdú Péterrel az ismert naptárdívahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121006-kiszel-tunde-magyar-botranyhosno-kikosarazta-hajdu-petert-a-tv2-musorvezetojet.htmlCsalódás és sírás az X-Faktorban - Íme az első hat döntős énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20121006-meglepo-tovabbjutok-es-konnyek-az-xfaktorban-geszti-peter-es-malek.htmlŐk az első döntősök az X-Faktorban! Íme Geszti Péter és Malek Miki csapatahttp://www.life.hu/legykepben/20121006-ok-az-elso-dontosok-az-xfaktorban-akiket-geszti-peter-valasztott.htmlKisfiút szült a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121006-kisfiut-szult-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-csifo-dorina.htmlAndy Vajna milliókat költ Palácsik Tímeárahttp://www.life.hu/legykepben/20121006-milliokat-koltott-andy-vajna-kedvesere-palacsik-timeara-30-szuletesnapja-alkalmabol.htmlSörözni hívta elütött áldozatát a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121005-kembe-sorel-arthur-a-jobanrosszban-sztarja-ellen-szabalysertesi-eljaras-indult.htmlBotrányos! Lady Gaga melleket villantott és egy másik nőt ölelgetetthttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121005-lady-gaga-enekesno-donatella-versace-divattervezovel-pozol-felmeztelenul.htmlBántalmazta férje Demcsák Zsuzsát, aki rendőri segítséget kérthttp://www.life.hu/legykepben/20121006-bantalmazta-a-ferje-demcsak-zsuzsat-a-tv2-mokka-musorvezetojet-aki.htmlSzexi videoklipben tűnik fel az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121005-kovacs-erika-keri-xfaktor-versenyzoje-tobb-pikans-erotikus-videoklipben-fedte.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.