Király L. Norbit anyagilag segíti egykori mentora

nagymama X-Faktor Király L. Norbi anyagi segítség énekesek mentor család gyermekáldás Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király L. Norbi és felesége felkérte az X-Faktor mentorát, legyen tiszteletbeli nagymamája a szeptember 19-én született gyermeküknek.

"Veszek a kis Királynak ruhácskákat és ajándékokkal is elhalmozom. Az első ajándékát már be is szereztem a Nemzeti Vágtán, nemrégiben pedig találtam egy bababoltot, ahol kinéztem egy csodás pólyát neki. Lehet, hogy majd az első Tankcsapda koncertjére is ebben visszük el, mert ahogy Norbit ismerem, ott lesz a beavatása a kicsinek. És természetesen anyagilag is támogatom őket" - árulta el az énekesnő, aki rendes nagymamaként rögtön beleszeretett a pár hetes kisfiúba.

Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu
Fotó: Pálvölgyi Krisztina/Life.hu

"Gyönyörű kisbaba. Viccelődtem is Norbival, hogy nem is az ő gyereke. Egyébként Norbi született apuka. Nem láttam még pasit ilyen szakszerűen bánni egy újszülöttel. A kicsin pedig látszik, hogy ki az apja, hiszen kifejező, művészi keze van" - áradozott. "Norbinak én voltam az esküvői tanúja, számítottam rá, hogy valamilyen szerepet szánnak majd nekem a gyerek életében is. Érzelmileg nagyon közel állunk egymáshoz vele is és a feleségével is, ezért félve ugyan, de felkértek, hogy legyek a gyermekük tiszteletbeli rocknagymamája. Tartottak tőle, hogy mit szólok majd a hirtelen jött nagymama státuszhoz, hiszen Norbi mindig azt mondja nekem, én egy díva vagyok, nem tud rám úgy nézni, mint egy nagyira. Természetesen egyből igent mondtam!" - mondta Ildikó a Blikk újságírójának.

"Mind a ketten szeretnék, hogy segítsek majd nekik a gyereknevelésben. Tisztában vannak vele, hogy milyen pörgős életet élek, de igyekszem majd minél inkább a segítségükre lenni, amiben csak lehet" - ígérte Keresztes.

Forrás: Blikk.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.