Az X-Faktor versenyzője tagadja, hogy szerelmes

ebéd Csobot Adél tagadás szerelem énekesnő Nagy Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor háza táján az a hír járja, hogy két versenyző már a táborban egymásba habarodott és azóta is dúl a szerelem közöttük. A Life.hu kiderítette, mi az igazság.  

Csobot Adélra nemcsak a mentorok figyeltek fel, hanem Nagy Szilárd is, akinek már első látásra megtetszett a lány. Hogy közelebb kerülhessen hozzá ebédelni hívta.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Nincs közöttünk szerelem! A kapcsolatunk még a barátság fázisánál tart. Remekül megértjük egymást, és a táborban végig egymás mellett álltunk a nehéz pillanatokban. Szilárd egy kellemes, pozitív személyiség, hamar kiderült, hogy ugyanúgy gondolkodunk az élet dolgairól, így összebarátkoztunk. Szilárd a táborban meghívott az asztalukhoz, hogy ebédeljek velük, és bár elsőre nemet mondtam, végül mégis csatlakoztam hozzájuk, így kezdődött a barátságunk, az pedig még a jövő titka, hogyan tovább" - mesélte Adél a Life.hu-nak.

A hétvégén kiderült, hogy az X-Faktor csak Csobot Adél számára folytatódik az élő show-ban, hiszen Nagy Szilárdnak távoznia kellett a Mentorok házából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.