Még mindig az édesanyjával él az RTL Klub felfedezettje

Videolife tehetségkutató Tabáni István Csillag születik sztár RTL Klub énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tabáni Istvánt a Life.hu riportere az életében fontos szerepet betöltő nőkről faggatta. A férfi azt is elárulta, milyen pikáns csomagot kapott azoktól a lányoktól és asszonyoktól, akik nem tartoznak az előbbiek közé.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=D2n24tQx3EW0eWaX
Megijedt a modellkedéstől az ismert műsorvezetőnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121008-dtoth-krisztina-dtk-show-musorvezetoje-modellkedett-a-faschion-days-megnyitojan.htmlMilliókért figyeltethették meg az ismert magyar műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121008-milliokert-figyeltethettek-meg-az-ismert-musorvezetot.htmlZámbó Krisztián kapott még egy esélyt - Kialakult az idei X-Faktor döntős csapatahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-keresztes-ildiko-es-nagy-fero-csapata-is-osszeallt-az-xfaktorban.htmlPornóvillában enyelgett a lányokkal az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121007-delhusa-gjoni-szerelmi-feszke-pornosok-tanyaja-cicciolina-testverenek-a-luxusvillajaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.