Retteghetünk! Gépkocsiba ül a VV sztárja

kubai Való Világ szakáll macsó edzés VV Cristofel jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második nekifutásra végre sikerült letennie a KRESZ-vizsgát VV Cristofelnek, aki hamarosan volán mögé ül és megjelenik az utakon.

Két hét múlva első gyakorlati leckéjét veszi gépkocsivezetésből VV Cristofel, aki szerencsére először csak a zárt gyakorlópályán próbálhatja ki a kubai temperamentumát. A vagány fiú eltökélte, hogy a lehető leghamarabb megszerzi a jogosítványt, de nem csak ez lesz nagy változás az életében.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Egy kiegyensúlyozottabb életet szeretnék élni, ahol megváltoznak a fontossági sorrendek. Nem csajozom mostanában, csak az edzésre és a jogosítvány megszerzésére koncentrálok. De a külsőmet is megváltoztatom: szakállt növesztek, olyan leszek, mint a Sylvester Stallone által megformált Rocky. Az arcom ezzel a szőrrel sokkal karakteresebb lesz" - árulta el Cristofel a Life.hu-nak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.