Könyékig turkált egy tehénben a magyar sztárrádiós - Videó

Videolife rádiós Vadon János tehén élő adás Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kicsi, de közben mégsem annyira kicsi, kicsit puha" - jellemezte Sebestyén Balázs a tehén tőgyét. Vadon Janinak a fejésnél is "izgalmasabb" feladat jutott, ő még bensőségesebb kapcsolatba került egy jószággal. A részletekért nézd meg a Life.hu riportját!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=9rFuP3LYxtOIJIGb
Íme Vadon Jani akciója:
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=KPQrctwO6hI68cEP

Felhizlalták a rokonok a ValóVilág plázacicájáthttp://www.life.hu/legykepben/20121010-vv-dya-valo-vilag-sztarja-meghizott-rokonai-hizlaltak-fel.htmlDaganatot találtak Rod Stewartnál - Majdnem elvesztette a hangjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121010-rod-stewart-amerikai-enekesnel-daganatot-talaltak-majdnem-elveszitette-hangjat.htmlVujity Tvrtko elárulta Demcsák Zsuzsa titkát - Rémisztő pillanatoknak volt szemtanújahttp://www.life.hu/legykepben/20121010-vujity-tvrtko-a-tv2-musorvezetoje-megszolalt-a-demcsak-zsuzsa-ugyben.html30 év után válik a sztárpár - Már nem viseli jegygyűrűjét Danny DeVito feleségehttp://www.life.hu/legykepben/20121010-dannydevito-amerikai-szinesz-es-felesege-rhea-perlman-30-ev-hazassag.htmlBalázs Klári megszólalt: "Bárcsak madame lennék!"http://www.life.hu/legykepben/20121010-korda-villaban-balazs-klari-szivesen-lenne-madame-azaz-keritono.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.