Felhizlalták a rokonok a ValóVilág plázacicáját

Vacsora VV Dya fogyás Való Világ kiló hízás szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre nem csont és bőr a ValóVilág plázacicája, VV Dya. A fekete szépség kissé kigömbölyödött és a pár kiló plusszal végre teljesen elégedett önmagával. A Life.hu-nak elárulta, hogyan sikerült meghíznia.

Hízókúrába kezdett és felszedett pár kilót VV Dya, akin végre nem lötyögnek a korábbi ruhái. A gyakran túl soványnak tűnő, magas lány még most is csak 54 kiló 170 centis magasságához, de végre elérte egykori versenysúlyát, amivel a villába beköltözött.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, www.facebook.com
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, www.facebook.com

"Mindenki, anyukám és a nagyszüleim is azon voltak, hogy felszedjek pár kilót, egyszerűen felhizlaltak. Egy héten többször is családi körben, vagy a nagyszülőknél vagy a szüleimnél ebédeltem, akik a legfinomabb falatokkal vártak. Ehhez minden este megittam még egy banánturmixot, így zártam a napot. Az eredmény önmagáért beszél. Attól nem tartok, hogy végül elhízom, ha így folytatom, ugyanis nem vagyok hízékony" - árulta el a fekete szépség, aki a napjait tanulással tölti és az államvizsgájára készül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.